Wednesday, December 07, 2005

Parking Lot Agilent

Kat sini gambar parking lot agilent. Saja ambik gambo, sebab camera tak boleh nak bawak masuk dalam. Skang ni tempat parking ni dah penuh dengan salji lincin lagi. Hari ni aku balik keja, keta aku pusing 180' pergh seronok laks, nasib baik kereta lain tak dak kat situ.

Tuesday, November 29, 2005

Hari Kedua Salji


Salji yg sedang turun....






Toyota Camry pun turut "terkambus".


Ni gambar kat Agilent salji dah mula meninggi, abis masuk dalam kasut.



Salji memenuhi balkoni rumah, ada dalam 2 inci tebal. Fresh dari langit... pastinya masih lembut. Kuasa Allah SWT.



Dah lama tak update blog ni, ari ni sementara nak tunggu waktu makan, aku upload gambar hari kedua salji kami kat Liberty Lake ni. Hehe tak dak kerja aku buat ais kepal, sapa nak hehe

Monday, November 28, 2005

Mlm ni rumah aku salji turun :)




Atas jalan penuh, esok pagi boleh ambik gambar banyak lagi, tak sangka tadi masa nak g antar member balik umah dia, tengok dah penuh. Balik jer dari antar dia terus ambik camera kasi 3 snap.

Monday, November 07, 2005

Alhamdulillah, syukur kepada Allah SWT, aku dan kawan kawan selamat sampai ke Spokane, Washington. Dah lama ku nak tulis kat blog ni sejak 19/9/2005 satu perbubahan berlaku pada aku. Kuasa Allah yg maha Esa, semua berlaku atas kehendakNya.

Los Angeles