Tuesday, November 29, 2005

Hari Kedua Salji


Salji yg sedang turun....






Toyota Camry pun turut "terkambus".


Ni gambar kat Agilent salji dah mula meninggi, abis masuk dalam kasut.



Salji memenuhi balkoni rumah, ada dalam 2 inci tebal. Fresh dari langit... pastinya masih lembut. Kuasa Allah SWT.



Dah lama tak update blog ni, ari ni sementara nak tunggu waktu makan, aku upload gambar hari kedua salji kami kat Liberty Lake ni. Hehe tak dak kerja aku buat ais kepal, sapa nak hehe

1 comment:

ila suhaila said...

wow..cam best jer ais kepal hang tu..makan smpi malam pun tak abis tu..ekekeke